duifvitaal04
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

FytoVitaal

FytoVitaal
9.49
InStock
InhoudFarmaceutische Vorm:

Vloeibaar.
 
Doeldieren:

Postduiven die niet voor menselijke consumptie dienen.
 
Informatie:​

FytoVitaal is een fyto-voedingssupplement dat bijdraagt aan de natuurlijke weerstand van duiven door natuurlijke plantenextracten. Het is speciaal ontwikkeld op basis van natuurlijke plantenextracten dat bijdraagt aan de natuurlijke  weerstand van duiven en een natuurlijke afkeer
creëert  van mijten en parasieten en bloedluis.
 

Vermijd vervelende mijten, bloedluizen en andere parasieten bij je duiven op een natuurlijke manier, zonder het dier met vervelende gifstoffen te belasten. Daarnaast bevorderd dit middel ook de eetlust en de natuurlijke weerstand, Dit product bevat niet zoals andere producten alleen de kruiden die de vervelende mijten, bloedluizen en andere parasieten bestrijden. Aan FytoVitaal zijn ook weerstandsverhogende kruiden toegevoegd.  

Het bevat onder andere de volgende aromatische stoffen  Origanum vulgare / Echinacea purpurea/ Ginseng / Rosa Canina. In praktijk testen is gebleken dat de duiven een prachtige mest krijgen, en heel vitaal worden.

Zonder twijfel is dit een van de sterkst geconcentreerde kruiden drank voor duiven die er op de markt is. Het bevat niet alleen Oregano zoals veel andere producten, maar er zit zoveel meer in. De kruiden van FytoVitaal worden in het drinken vermengd en na de spijsvertering door de huid en de luchtwegen uitgescheiden. De adem, de ontlasting en het mest van uw duiven krijgen een bijzondere geur die mijten,  parasieten en bloedluis vermijden. Tevens zitten er kruiden in die de natuurlijke weerstand verhogen. Gebruik, toediening en dosering:

1ml per 2 liter water. Fles goed schudden.

 Dagelijks verversen.

Wanneer te gebruiken:

Het gehele jaar rond. Bij eerste gebruik 5 dagen achtereen, daarna 3 maal per week. Mag samen met onze andere producten gegeven worden. 

Tip: Dit product is een zeer goede aanvulling om samen met onze TotaalVitaal te verstrekken. Het maakt de TotaalVitaal nog breder van werkzaamheid. 


Ingrediënten:

 
  • Glycerol
  • Natriumchloride
  • Mengsel van aromatische stoffen, waaronder onder andere Origanum vulgare / Echinacea purpurea/ Ginseng / Rosa Canina

 
Bewaarcondities:

Koel, droog en donker in orginele verpakking.

Verpakking:​
100ml, voldoende voor ca 200 liter water voor euro 9,49
250ml, voldoende voor ca 500 liter water voor euro 19,49   
500ml, voldoende voor ca 1000 liter water voor euro 34,49   Afbeeldingen kunnen afwijken.


 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Doseerdop€ 0.99