duifvitaal04

Nieuws

12-09-2022

Beste,

 

Zorgcrisis, wooncrisis, energiecrisis, vluchtelingencrisis en nu ook nog een frikandellen crisis.... het zijn de meest gelezen woorden van het moment... heel vervelend allemaal maar ze raken ons linksom of rechtsom allemaal. Maar voor velen van ons duiven liefhebbers was er ook nog de vogelgriepcrisis, deze heeft dit jaar veel liefhebbers onder ons geheel ONTERECHT getroffen door de vervoersverboden. Dit maakt nog maar eens duidelijk dat de NPO en de IFC deze winter volop moeten gaan lobbyen en doorpakken om dit binnen de EU op te lossen.

Voor de meeste liefhebbers zit het seizoen erop op nog wat taartvluchten na. De rui is al begonnen en zal binnenkort overgaan op de grote rui. De rui is een zware periode voor duiven en volop in de rui merk je het ook aan de duiven, we noemen het dat ze een beetje rui ziek zijn door de hoge inspanning. Ruien is een jaarlijks terugkomende periode, we kunnen de rui versnellen of vertragen maar uitstellen is niet mogelijk. De rui moet zich voltrekken en dat is maar goed ook, na de rui zien de duiven er normaal gesproken weer top uit en zijn de duiven helemaal klaar voor het seizoen 2023.

Zoals hierboven beschreven gaat de rui vanzelf is het niet tegen te houden, maar wat wel verstandig is om de duiven tijdens de rui te ondersteunen, hierdoor zullen ze ook minder diep gaan tijdens de grote rui, en ook een krachtige stevige pluim ontwikkelen. Duifvitaal.nl heeft hiervoor een voordelig rui pakket samengesteld wat opperbest werkt. Het pakket vind u hier:

https://duifvitaal.nl/rui-pakket760b351bacab18f9bb0721d3e09bcb9f/

Hoe zetten we dit pakket in:

Na de laatste vlucht zetten we de duiven schoon gedurende 10 dagen met ontsmettingsvitaal. Hierna verstrekken we op 1 liter water

1ml TotaalVitaal per liter voor een gezonde krop en darmwerking door het verlagen van de PH in de krop en de darm, hierin zit o.a. het bejubelde Boterzuur en kruiden.

we voegen hier aan toe 1ml Balansvitaal op een liter om de gezondheid van de duiven te ondersteunen, dit product op basis van Allicinne, oregano en yuka is bekend dat ze een remmende werking hebben op zowel gram positieve als gram negatieve bacteriën.

Als laatst ter ondersteuning voegen we aan het mengsel nog 1ml Ruivitaal toe. Ruivitaal bevat exact alles wat een pluim ook bevat voor de ingroei van stevige gezonde pluimen.

De bovengenoemde 4 producten zitten alle in het ruipakket.

Na de rui periode gaan we naar de stille rust periode, maar daarover een andere keer meer.

Mvg,

Sandra

www.duifvitaal.nl

Hoogste geconcentreerde kwaliteit, aan de laagste prijs.. rechtstreeks van fabrikant naar klant.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

01-03-2022

Beste,

Ze zijn er weer ....De dolle dwaze duifvitaal.nl voorjaarsdagen, als u aan het einde van uw bestelling bij kortingscode DOLLE invult ontvangt u 15% korting op uw bestelling...

 

Voor alle duidelijkheid wij staan NIET op de voorjaarsbeurs.. wij leveren de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Beurzen kosten geld en wij maken geen onnodige kosten.

 

Wij bezuinigen op alles wat extra geld kost, want de sport is al duur genoeg, het enige waar wij niet op bezuinigen is de kwaliteit van onze producten.. Wij verkopen geen 90 % water en bij ons geen dopje per liter of 10/15ml per liter. Onze producten zijn erg geconcentreerd en 1ml per liter of 1ml per twee liter zijn zijn bij ons geen uitzondering, maar eigenlijk standaard.

 

Vergelijk en doe u er voordeel mee.

 

Tijdens onze dol dwaze duifvitaal.nl 8 voorjaarsdagen geven wij vanaf  1-3 tot en met Disdag  9-3 vijftien procent korting op uw bestelling op www.duifvitaal.nl

 

Tijdens uw bestelling kunt u aan het einde van uw bestelling bij kortingscode de code "Dolle" invullen en de korting wordt dan automatisch berekend.

 

Vergelijk de prijs en de dosering met andere producten........... DuifVitaal de prijs is niet normaal.

DuifVitaal.nl staat voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs.

 

Betaal niet teveel, vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan. www.duifvitaal.nl de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs.

 

www.duifvitaal.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tot ziens 2021, welkom 2022!

Boosterprik, coronacoupe, knaldrang, prikspijt... We leerden weer vele nieuwe woorden kennen in 2021. We leerden ook dat veel "tijdelijke coronamaatregelen" blijvers zijn. Denk maar aan thuiswerken en online shoppen.

Toch proberen we het er het beste van te maken met de mooiste hobby die er is...

Bedankt voor jullie vertrouwen in 2021.

Samen heeft nog nooit zoveel betekenis gehad als dit jaar... Laten we de momenten dat we samen kunnen zijn daarom koesteren..

DuifVitaal.nl wensen jouw, je familie en dierbaren een warme kerst en een mooi en gezond nieuwjaar, met veel liefde en een lach.

Maak er wat van.

Sandra


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20-10-2021

 

Beste ,

Momenteel krijgen we veel berichten met de vraag of we aanstaande weekeinde op de najaarsbeurs in Houten staan. Het antwoord hierop is NEE, waarom niet...
is dan vaak de wedervraag, daar kunnen we duidelijk in zijn, een beurs kost net als reclame, prospectus, dure verpakkingen etc. veel geld.
Deze kosten moeten uiteindelijk doorberekend worden aan u als consument, en dat willen we niet. Ons motto is niet voor niks Duifvitaal.nl
de Hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Vergelijk u de prijzen maar eens van onze producten en gelijkwaardige in de markt.
Vergeet hierbij niet naar de dosering te kijken bij de vergelijking, want vaak heeft u van onze producten maar een fractie nodig.


Daarom zijn ook onze producten alleen te koop op de webshop www.duifvitaal.nl en niet bij de groothandel en winkeliers,
want wat logisch is deze partijen willen ook wat verdienen wat de producten weer onnodig duurder maakt.


Het is ons gelukkig nog steeds gelukt de verkoop prijzen zo laag mogelijk te houden, zo hebben we de laatste Btw-verhoging van 6% naar 9% niet doorberekend.
Ook zullen we in de toekomst proberen om de prijzen gelijk te houden of minimaal te laten stijgen zonder concessie te doen aan de kwaliteit.


Het succes van duifvitaal.nl ligt in de lage prijzen/hoge kwaliteit en dat willen we ook graag zo houden. Voor duifvitaal.nl vormen producten van hoge geconcentreerde
kwaliteit aan de laagst mogelijke prijs het hart van ons verkoop model. Vandaag en in de toekomst is dat onze belofte aan onze klanten.

Echter, hebben we momenteel ook te maken met een uitdagende en dynamische markt. De wereldeconomie is de laatste maanden geconfronteerd met toenemende
inflatie, dit door internationale (post-corona) vraag naar grondstoffen, de verstoring van de bevoorradingsketen ten gevolge van de coronasituatie en de aanzienlijk
stijging van vrachttarieven voor vervoer van goederen en grondstoffen.


Ondanks de verwachte stijging van onze grondstof prijzen, zal duifvitaal.nl er alles aan doen de prijzen zo laag mogelijk te houden.
We kunnen gelukkig in deze situatie vertrouwen op ons verkoopmodel dat ons in staat stelt de prijsdruk doeltreffend tegen te gaan.


Hoewel we op langere termijn waarschijnlijk niet volledig aan de markt kunnen ontsnappen, zullen we onze belofte
" Producten van hoge kwaliteit aan lage prijs" nooit loslaten.


Hier kunt u op vertrouwen.

Een recent voorbeeld hiervan is dat we aan onze Totaalvitaal waarvan al breed verspreid bekend is onder de liefhebbers is dat de dierenarts bij dagelijks gebruik
geen tricho meer zal vinden.  Nu is er naast o.a. Boterzuur etc. ook een extra ingrediënt  toegevoegd waardoor cocci zich totaal niet prettig voelt.
Dit wederom met geen prijsverhoging. 

 

Dus nu begrijpt u waarom wij niet op de najaarsbeurs staan, het past niet bij ons en de werkwijze van duifvitaal.nl

Met vriendelijke groet,

Sandra


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-07-2021

 

Het gaat snel, het einde van het vliegseizoen komt al in zicht. Het is tijd om langzaam na te denken over de ruitijd, een zware periode voor onze duiven de weerstand neemt af, door het ruiproces. Het is zaak de duiven goed te ondersteunen tijdens de rui, om eventuele ellende in het hok voor te blijven.

We hebben voor 2021 naar de laatste inzichten een ruipakket samen gesteld wat extra voordelig word aangeboden op de toch al voordelige prijzen voor onze sterk geconcentreerde producten voor duiven. Betaal niet voor meer dan 90% water of slappe thee, ga voor onze (geëxtraheerde) concentraten

Onderschat niet hoe zwaar de rui is voor onze duiven... Latente infecties liggen op de loer om door de verzwakking van weerstand door het ruiproces een actieve infectie te worden.

Ons ruipakket is erop gericht om de vervedering te ondersteunen en voorzien van de juiste voedingsstoffen en wat zeker zo belankrijk is om te zorgen voor een goede weerstand en gezondheid. Het is feitelijk zorgen voor gezondheid tijdens deze zware periode, en ondersteuning te bieden met de juiste stoffen om sterke nieuwe pluimen te laten ingroeien.

Ons ruipakket bevat:

- Ontsmettingsvitaal

- TotaalVitaal

- Balansvitaal

- RuiVitaal

Hoe ziet het gebruik van dit pakket eruit, dat ga ik vertellen en ook onderbouwen hoe deze geweldige producten werken.

- Gelijk na de laaste vlucht starten we met ontsmettingsVitaal (1gram per liter) gedurende 8 dagen. Ontsmettingsvitaal is een wit poeder, geen antibiotica die de duiven schoon zet en ontsmet. Het is werkzaam tegen heel veel verschillende vervelende aandoeningen die in de rui naar boven kunnen komen. Het is zeer goed werkzaam bij Salmonella, coli, schimmel, tricho etc. Op deze manier zetten we de duiven schoon voordat de grote rui begint. Doordat de duiven helemaal schoon staan gaat de rui beter en sneller. Oja, OntsmettingVitaal kent geen resistentie wat antibiotica wel kent.

- Na deze 8 dagen gaan we TotaalVitaal samen met BalansVitaal en RuiVitaal vertrekken elk product met een dosering van slechts 1ml per liter. Deze drie producten geven we gelijktijdig.

- De TotaalVitaal is een super product voor gezonde darmen en krop, zoals iedereen weet, je weerstand begint in de darmen. Het bevat o.a. organische zuren, monoglyceriden van boterzuur en etherische oliën. Bij dagelijks gebruik ben je vele problemen voor en zal de dierenarts geen tricho meer vinden. Tevens bevat het een probioticum die de darmflora weer vult met goede bacterien na de OntsmettingsVitaal. Voor meer info betreffende dit TOPPRODUCT: https://duifvitaal.nl/totaalvitaal-/

- De BalansVitaal is sinds dit jaar door ons ontwikkeld en geeft verblufende gezondheids resultaten en weerstand, binnen het ruipakket dient het om de duiven niet terug te laten vallen door de negatieve ontwikkeling van eventuweel latente aanwezige bacterien, het bevat een hoog geconcentreerd bekomen door geëxtraheerde ingredienten. Ter ondersteuning van de darmgezondheid en weerstand bij duiven. Het bevat een geconcentreerde mix van kruidenextracten en vetzuren. Deze unieke samenstelling heeft een positief effect op de darmgezondheid, de infectiedruk en het stimuleert de voeropname. Door BalansVitaal door het drinkwater te mengen samen met TotaalVitaal verhoogt de algehele weerstand en het ondersteunt in het verkrijgen en behouden van een optimale darmgezondheid, en daardoor een gezonde goede rui.

BalansVitaal is een extra geconcentreerde mix van natuurlijk plantenextracten met Mono en diglyceriden van vetzuren. BalansVitaal bevat als actieve componenten Carvacrol, Thymol, Allicine en Yuka. Van deze ingrediënten is bekend dat ze een remmende werking hebben op zowel gram positieve als gram negatieve bacteriën, tevens heeft het een goede werking tegen schimmels. Voor meer info over BalansVitaal: https://duifvitaal.nl/balansvitaal-100250500-ml/

- Tot nu toe de weerstand verhogende en gezondheids bevorderende producten voor een goede vlotte rui, nu naar het product RuiVitaal, dit is een product wat de noodzakelijke nutrienten leverd voor een sterke goede ingroei van de veren. RuiVitaal bevat de ideale samenstelling van voedingsstoffen waaruit een pluim bestaat. Het is het all in one product voor de rui dat er voor zorgt dat er geen tekorten uit voer kunnen ontstaan en vult dit waar nodig aan om een perfect nieuw verenkleed te krijgen bij onze duiven. Ook is gebleken dat de duiven er in het vliegseizoen forme van krijgen en mooie diepe rode pootjes. RuiVitaal bevat o.a. Natriumchloride, Sacharose, Verbindingen van sporenelementen, Zinkchloride, Vitaminen, Provitaminen, D-panthenol, Biotine (Vitamine H) Een zeer sterk geconcentreerde oplossing, zeer zuinig in gebruik.

Voor meer info over RuiVitaal: https://duifvitaal.nl/ruivitaal/

Onze rui pakketten in diverse afmeting vind u hier:

https://duifvitaal.nl/rui-pakket760b351bacab18f9bb0721d3e09bcb9f/

Let op: Onze produkten zijn niet gewonnen door kruiden toe te voegen en te laten trekken als thee. Want dit werkt niet en zo kom je niet tot de juiste gehaltes aan werkzame stoffen, onze producten zijn geëxtraheerd waardoor er vele malen meer werkzame stoffen inzitten.

Ga voor (geconcentreerde) kwaliteit en niet voor slappe aftreksels...

Duifvitaal.nl de hoogste geconcentreerde kwaliteit voor de laagste prijs.

Dat is DuifVitaal.nl


 

Rui-pakket760b351bacab18f9bb0721d3e09bcb9f word geleverd met schema, hoe het beste te gebruiken.

Voor info of contact: info@duifvitaal.nl

Whatsapp: 
06-12410810

Met vriendelijke groet,

Sandra

______________________________________________________________________________________________________________________________ 
12-4-2021

Beste,

 

Terug van weggeweest verbeterd en vernieuwd.

PowerVitaal Caps 100 stuks ( voor extra power) VERNIEUWDE SAMENSTELLING EN INHOUD.

Vernieuwde krachtige samenstelling met extra en wat kleiner van formaat!!!!! met extra Lecithine, octacosanol, vitamine E.

Farmaceutische Vorm:
Capsule.

Doeldieren:
Postduiven die niet voor menselijke consumptie dienen.

Informatie:​

PowerVitaal Caps zijn een aanvullend voedingsupplement voor de individuele optimalisatie van de sportieve prestaties en het uithoudingsvermogen van uw duif door verhoging van zijn (vet) energiereserves

Gebruik, toediening en dosering:

1 capsule in de avond. 2/3 dagen voorafgaand aan de inkorving van de wat verdere vluchten. Naar gelang de afstand en de zwaarte van de vlucht.

Wanneer te gebuiken:

Tijdens het vliegseizoen.

Ingrediënten:

Bevat: Triticum vulgare, Lecithine, octacosanol, vitamine E, Glycerine, antioxidant. Linolzuur , Gamma linoleenzuur

Bewaarcondities:
Koel, droog en donker in orginele verpakking.

Verpakking:​

100 capsules 15,00 euro

PowerVitaal Caps 100 stuks ( voor extra power) VERNIEUWDE SAMENSTELLING EN INHOUD. - duifvitaal.nl


 

Het blijkt, er is zeker een sterke behoefte aan hoogwaardige producten die zich onderscheiden van de huidige te dure supplementen die op de markt beschikbaar zijn.

Ook interesse? Kijk op onze website www.duifvitaal.nl voor alle producten!

 

www.duifvitaal.nl de hoogste (geconcentreerde) kwaliteit aan de laagste prijs.
Van fabrikant naar klant, zonder tussenkomst van groothandels, winkeliers.....

www.duifvitaal.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-3-2021

Beste,
 

Ze zijn er weer :De DOLLE DWAZE VOORJAARSDAGEN.

 

15% korting op ons toch al voordelige hoog geconcentreerde producten en verdere assortiment.

Op bestaande producten.
Op verbeterde producten: 
Op onze nieuwe producten:
Kijk op www.duifvitaal.nl en laat u verrassen door de (nieuwe) producten, zoals u van ons gewend bent de hoogst geconcentreerde kwaliteit aan de laagste prijs.

Hoe krijg ik 15% korting:

Aan het eind van uw bestelling net voor dat u afrekent, afrekent u een schermpje waar staat kortingscode hier vult u in het woord:


DOLLE

En de korting word automatisch verrekend.

Mocht het niet lukken mail naar: info@duifvitaal.nl of app naar: 06-12410810

Vraag niet hoe het kan maar profiteer er deze dolle dagen weer van.


Deze actie loopt tot en met Dinsdag 09-03-2021

www.duifvitaal.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22-12-2020

Beste,

 

Fijne Feestdagen,

2020 was een ongekend jaar. Het was een jaar van je gezicht niet meer aanraken tot ellebooghoesten.
Van thuiswerken tot thuisonderwijs. Op anderhalve meter of online samen zijn.
Een jaar dat voor veel mensen in het teken stond van onzekerheid, angst, eenzaamheid, ongeloof en verdriet.
Het laat ons nog maar eens duidelijk zien dat duiven dan bijzaak zijn, en andere zaken zoveel belankrijker...

Toch proberen we er het beste van te maken. Van experimenteren in de keuken tot sociale initiatieven etc.

Voor ons liefhebbers was het ook fijn dat we een groot gedeelte van onze hobby thuis invullen.
Ondanks de regels kunnen we toch plezier en rust vinden bij onze duiven.
Kortom, 2020 was een bijzonder jaar toch hebben hebben velen ook de weg naar duifvitaal.nl gevonden.

Bedankt hiervoor!. Nu en ook in 2021 staan wij met hart en ziel voor jullie klaar.

Wij wensen jullie een hartverwarmende Kerstmis en een hoopvol, gelukkig en gezond nieuwjaar!!!

We laten dit jaar achter ons en gaan positief 2021 in.

Met vriendelijke groet,

Sandra

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19-08-2020

Rui Actie....

 

Voor velen van ons zit het vliegseizoen erop, de rui heeft zijn intrede gedaan, de rui ,één van de belankrijkste periodes van het jaar. Een goede rui geeft kans op een goed vliegseizoen, bij een slechte rui bent u voor volgend jaar al uitgeschakeld.

 

Duifvitaal heeft een ruipakket samen gesteld wat vanaf nu 19 augustus tot en met 30 augustus aangeboden wordt met 20% korting.( dit in vergelijking als u de producten los zou bestellen).

 

Om iedereen een kans te geven kennis te maken met onze producten hebben we de verzendkosten verlaagd naar 5,- euro voor Nederland/Belgie en Duitsland tot en met 30 augustus. Zoals u gewend bent van ons zijn deze gratis als u een bestelling doet van 75,- of meer voor Nederland en 85,- voor Belgie en Duitsland.

 

In ons ruipakket zit het unieke product RuiVitaal.Maak er kennis mee en merk het verschil. In tegenstelling tot andere producten, bevat dit product alle bouwstenen die een pluim nodig heeft.

 

Ga voor kwaliteit aan de beste prijs, betaal niet de hoofdprijs voor 95% water, vergelijk de dosering en de prijs...

 

Op naar 2021....

 

Hier vind u ons ruipakket: https://duifvitaal.nl/rui-pakket760b351bacab18f9bb0721d3e09bcb9f/

 

Klein pakket: 27,96 voldoende voor tenmiste 200 liter water

 

Middel pakket 39,99 voldoende voor tenminste 500 liter water

 

Groot pakket 74,- voldoende voor tenminste 1000 liter water.

 

Ruischema word bijgeleverd..

 

Het blijkt, er is zeker een sterke behoefte aan hoogwaardige producten die zich onderscheiden van de huidige te dure supplementen die op de markt beschikbaar zijn.

Ook interesse? Kijk op onze website www.duifvitaal.nl voor alle producten!

 

www.duifvitaal.nl de hoogste (geconcentreerde) kwaliteit aan de laagste prijs.
Van fabrikant naar klant, zonder tussenkomst van groothandels, winkeliers.....

www.duifvitaal.nl 

Nieuwsbrief 8-5-2020

https://mailchi.mp/duivens…/op-de-hoogte-8-mei-2020-week-19…

We gaan starten,

Het is anders dan andere jaren, het vliegseizoen zal anders zijn, maar we gaan vanaf 11 Mei starten met de duivensport in Nederland (opleer) vluchten... We zullen even moeten wennen dat we vliegen uit een andere vliegrichting dan wat we als liefhebbers gewend zijn..

Maar toch, ondanks alle corrona ellende kunnen wij ons als duivenliefhebbers nu toch weer voorzichtig richten op wat wij het liefste doen, en dat is het verzorgen en het spelen van onze duiven...

Daarom hebben wij als duifvitaal.nl vanaf nu tot en met 11-5 een actie om 10% korting te geven op uw bestelling om uw duiven een vliegende start te geven..

Gebruik aan het einde van uw bestelling bij kortingscode de code: wegaanstarten

En de korting wordt automatisch verrekend.

www.duifvitaal.nl de hoogste (geconcentreerde) kwaliteit aan de laagste prijs.
Van fabrikant naar klant, zonder tussenkomst van groothandels, winkeliers.....

www.duifvitaal.nl
Beste,

Het corona spook is onder ons... Zoals het er nu naar uitziet zal het vliegseizoen niet snel of helemaal niet gaan starten, we gaan het afwachten.
Normaal gesproken maken we een andere nieuwsbrief om onze producten te promoten, nu even niet.

Duivensport, ja het is de mooiste hobby die er is, maar het is niet het belangrijkste, de gezondheid van onze familieleden, partner, kinderen, ouders , opa en oma, vrienden en alle dierbaren etcetera zijn het belangrijkste wat er is.
Zorg goed voor uwzelf en uw dierbaren, let op elkaar en neem de instructies van onze overheden serieus, blijf op het duivenhok, blijf zoveel mogelijk thuis als dat mogelijk is.. Duivensport, het is de mooiste hobby die er is, maar blijf relativeren, er zijn andere zaken in het leven die veel belangrijker zijn.

Niet alles draait om duiven of hun bijproducten om ze te verzorgen, voor nu zorg voor jezelf en elkaar!!!!

Met vriendelijke groet,

Sandra-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuwsbrief November 2019,

Beste,

Graag lezen wijzelf blogs van liefhebbers die echt wat te melden hebben, zonder willekeurige volgorde lezen wij graag de blogs van M. van Zon, A. Schaerlaeckens, Fam. Dijk en P. Boskamp en nog meerdere.

De laatst genoemde had wel een heel interessante blog, het ging over resistentie bij Salmonella (Paratyfus). Deze kundige dierenarts is er niet zo een die alleen maar zijn zakken wil vullen met de verkoop van alleen maar medicijnen maar gelooft ook in preventieve werking en natuurlijke genezing door nutraceuticals. Nu hebben wij gelukkig geen last van broodnijd en vinden dat elke liefhebber zelf de keuze moet kunnen maken welke producten het beste bij de liefhebber en zijn duiven past.

Positief is in elk geval dat deze dierenarts (Boskamp) open staat voor het oplossen/voorkomen van problemen op het duivenhok met natuurlijke middelen en niet standaard medicijnen meegeeft die de problemen kunnen verergeren, maar ook kijkt of er een alternatief achter de hand is om de weerstand van de duiven te verhogen en op een natuurlijke manier het probleem te keren.

Het misbruik van Medicijnen werkt resistentie in de hand bij onze duiven, dit blijkt ook weer wel uit het artikel van P. Boskamp wat er kort op neer komt dat hij een liefhebber op zijn praktijk kreeg (salmonella) die al diverse duivenartsen had bezocht, standaard medicatie mee kreeg die het probleem alleen maar verergerde.

Ook wij zijn de afgelopen jaren benaderd door liefhebbers die al vele artsen hebben gecontacteerd en met medicijnen naar huis zijn gestuurd zonder resultaat.. Hun duiven bestand was zo resident geworden dat er met medicatie geen heil meer was te behalen en dat deze liefhebbers op het punt stonden te stoppen met hun hobby, de verhalen die wij hebben gehoord sluiten aan op die van Boskamp, ongeneeslijke Salmonella, resistente schimmel infecties, resistente luchtweg problemen etc.

Deze liefhebbers met deze problemen hebben wij in alle gevallen kunnen helpen met onze nutraceuticals.

Wat zijn nu nutraceuticals​? Ze vallen niet onder de normale voeding, het zijn geen supplementen of kruidenpreparaten, maar ook geen medicijnen. Het zijn producten die verder gaan dan de voeding, geen medicijn zijn, maar wel een medisch of gezondheidsvoordeel met zich meebrengen. Nutraceuticals worden vaak verward en verkeerd vergeleken met andere beschikbare producten.

Om terug te komen op de liefhebbers die wilde stoppen met de sport door resistente luchtweg problemen, diverse dierenartsen hadden bezocht en geen enkel medicament bleek te helpen, die hebben door het gebruik van onze LuchtwegVitaal en andere weerstand verhogende producten weer plezier in hun hobby, hetzelfde resultaat bij de liefhebbers die ons contacteerden met schimmel en Salmonella infecties. (Dit dan wel met andere producten dan LuchtwegVitaal)

Zo zei ooit Hippocrates:
Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.

Voor meer informatie/advies kunt u altijd mailen naar: info@duifvitaal.nl of bezoek onze website: www.duifvitaal.nl

Mocht u onze schema's willen ontvangen kunt u ons een mail sturen naar info@duifvitaal.nl met vermelding schema's

Het blijkt, er is zeker een sterke behoefte aan hoogwaardige producten die zich onderscheiden van de huidige te dure supplementen die op de markt beschikbaar zijn.
 

Zoals u weet maken wij geen onnodige kosten, adverteren we niet, staan we niet op de beurzen, dus ook niet op de NPO beurs dit weekend. Wij bieden de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs.. Goede producten verkopen zichzelf..

Maar we hebben natuurlijk wel een beursaanbieding, ondanks dat we niet op de NPO beurs staan. Vanaf nu tot en met Zondag krijgt u 20% korting als u als kortings-code gebruikt beursaanbieding

Met vriendelijke groet,

Sandra

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------23-9-2019

Nieuwsbrief September 2019

 

Beste,

 

Het zit erop, op wat taartvluchten na is het seizoen 2019 achter de rug. De rui heeft zijn intrede gedaan en inmiddels sneeuwt het al flink pluimen op vele hokken... Ook lees je weer de opmerkingen “Mijn haar groeit toch ook vanzelf” of “ Bijproducten gebruik ik niet, heb alles geprobeerd maar zijn alleen goed voor de portomonee van de fabrikant”

 

Afgelopen seizoen hebben we weer vele reportages gelezen, films gezien van liefhebbers die sinds een jaar of enkele jaren zijn overgestapt op ons natuursysteem, bij enkele lopen we met het idee rond om er een pijpleiding naar toe te leggen.... maar deze liefhebbers verkondigen het niet en we hebben zelfs gezien dat er een ander product werd getoont wat zo gezegd werd gebruikt... Terwijl die van ons in de kast bleven staan. Maar het geeft niet, we kunnen er om lachen, dit geheimzinnige hoort erbij en is al zo oud als de duiven sport zelf, en het heeft zeker ook zo zijn charme's.

 

Nu geloven wij ook wel dat er producten op de markt zijn die niet of niet goed genoeg doen wat ze beloven, en dat zijn nou net de producten die wel worden genoemd, want daarmee geef je toch toe dat je wel iets doet/geeft en zet je je concurenten op een dwaalspoor.. Ook dit hoort erbij en eerlijk is eerlijk het heeft echt zijn charme's.

 

Uiteraard begint alles met goede duiven maar met de juiste producten en begeleiding kun je de duiven gemakkelijker gezond houden en in betere conditie en trainings bereidheid krijgen.

 

Momenteel krijgen we heel veel terug koppeling over ons nieuwe product RuiVitaal, dat de duiven en de nieuwe pluimen er zo zacht van worden. Zeker nu in de Ruitijd is een prima periode om te starten met ons natuursysteem. Voor schema's kunt u mailen naar info@duifvitaal.nl en we zenden ze u toe. Kijkt u eens op onze site www.duifvitaal.nl voor onze producten, hun sterke concentratie en eerlijke prijzen.

 

Even terug naar de rui, dit is zeker in de volle rui de zwaarste periode voor onze duiven en de ziektes liggen op de loer, de rui vraagt heel veel van de duif en het is zeker nu de belankrijkste periode om de weerstand goed te ondersteunen en zorgen dat de duiven niks tekort komen. Niet alles kan meer uit de voeding worden gehaald, er zijn wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat onze granen steeds miner voedingstoffen bevatten. Het is dus zeer belankrijk deze aan te vullen. Ons product RuiVitaal bevat alle voedingstoffen in de juiste verhouding het is letterlijk vedervoer.

Daarbij enkele keren per week wat levende biergist over het voer, en dan bedoelen we niet het afval product zoals de meeste verkopen waar al bier van is gebrouwen en Willem Mulder(voedingsdeskundige) terecht een artikel over heeft geschreven dat we met die biergist op een dwaalspoor worden gezet, dat we de levende biergist moeten hebben die met enzymen die helpen bij een goed verteringsproces in de darmen. Onze GistVitaal is zo'n product met levende gist. Gewoon eetlepel per 1 a 2 kilo voer in een bakje, hier wat lauw water bij en mixen tot een papje en dit door het voeder vermengen en even laten indrogen.

 

Oke, wat kunnen we nu verder nog doen om de duiven te ondersteunen tijdens de rui, we hebben door de gist en de RuiVitaal er al voor gezorgd dat de aangroei van een nieuw vederpakt geen tekorten kent, nu gaat het erom dat de duiven in deze moeilijke tijd niet worden getroffen door ziektes en de duiven hun imuunsysteem op peil blijft. Juist in de zware ruiperiode zie je vaak dat ziektes die normaal onder controle werden gehouden door de duif zelf nu uitbreken doordat de duif door de rui verzwakt is, deze ziektes verstoren dan ook weer een belankrijke nieuw vederdek voor 2020.

 

Hoe doen we dit, we verstrekken dagelijks RuiVitaal 1ml per liter door het drinken om tekorten te voor komen, hier doen we 1ml TotaalVitaal bij om de PH van de darmen te verlagen en zo te voorkomen dat salmonella, coli, tricho, cocci etc. zich niet kunnen vermeerderen tot een ziekte uitbraak. Dit product bevat ook een hoog gehalte van het allom door Nanne Wolff geroemde Boterzuur, en andere bewezen gebufferde organische middelketen zuren. Ooh ik hoor de mensen al weer roepen, appelazijn moet je hebben uit de supermarkt, vele malen goedkoper en net zo goed.... Ja geloof wat u wilt geloven maar geef Hok A maar Appelazijn en Hok B TotaalVitaal. Binnen 5 dagen staat de appelazijn bij moeder de vrouw in het keukenkastje..

 

Kunnen we verder nog wat doen, ja dat kan bij de RuiVitaal om de Rui te ondersteunen en De TotaalVitaal voor een goede darmgezondheid doen we nog de FytoVitaal, dit krachtige product bevat onder andere Oregano en nog enkele weerstand gezondheids bevorderende kruiden voor de algehele weerstand. Dit product is net als al onze andere producten zeer geconcentreerd en de dosering is 1ml op twee liter drinkwater. En zoals al onze producten de hoogste kwaliteit aan de eerlijkste lage prijs.

 

Was dit het, ja bijna als u dagelijks deze drie producten verstrekt kan er haast niets mis gaan met de rui en een goed sterk veren pak voor 2020... Geeft de duiven 1 maal per week een bad met schoon water, eventueel scheutje keukenazijn, GEEN BADZOUT dit maakt de pluim droog en we willen allemaal een vette pluim toch... NOTE: Op de dag dat u de duiven een bad verstrekt heeft u ook schoon water zonder toevoegingen in de drinkbak.

 

Veel succes, volgende maand komt er een nieuwsbrief hoe de duiven het best te ondersteunen en gezond te houden tijdens de stille winter periode.

 

Meer informatie over de genoemde producten vind u hier:

 

https://duifvitaal.nl/ruivitaal/

 

https://duifvitaal.nl/gistvitaal-1-kilo/

 

https://duifvitaal.nl/totaalvitaal-/

 

https://duifvitaal.nl/fytovitaal/

 

 

Het blijkt, er is zeker een sterke behoefte aan hoogwaardige producten die zich onderscheiden van de huidige te dure supplementen die op de markt beschikbaar zijn.

Ook interesse? Kijk op onze website www.duifvitaal.nl voor alle producten!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Duifvitaal.nl

 

 

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26-4-2019

Beste,

Wat is een goede darmgezondheid?

 

De volgende aspecten spelen een grote rol in een goede darmgezondheid:

1. Het vermogen om optimaal gebruik te maken van de aangeboden nutriënten door de darm

2. Een uitgebalanceerde darmflora, waardoor de vertering op darmniveau perfect verloopt

3. Het weghouden van mogelijke pathogenen die via de darm in de duif terecht kunnen komen

Natuurlijk zijn deze drie aspecten onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben ze direct invloed op de gezondheid en daarmee de technische prestaties van uw duiven.


Hokspecifieke darmgezondheid

Ieder hok is anders en zelfs op hokniveau kun je in veel gevallen onderscheid maken in de technische performance. De momenten waarop de darmen extra ondersteuning nodig hebben zijn ruwweg onder te verdelen in drie factoren:

De duif: elke duif heeft moeilijke momenten in bepaalde levensfases

Het hok: het management op het hok zorgt ervoor dat bepaalde kritieke momenten ontstaan Het hok: elk hok heeft, door wellicht een andere uitvoering en materiaalgebruik, een weerslag op de ziektedruk.

Uitdagende momenten

Iedere duif heeft te maken met diverse uitdagende momenten in het leven, die direct invloed hebben op darmgezondheid.

De eerste levensweken

Voerwisselingen

Entingen

Overige stressmomenten

De eerste levensweken
Een jonge duif met een onderontwikkeld darmstelsel is extra kwetsbaar voor pathogenen en jonge duiven hebben van nature moeite met het opnemen van nutriënten vanuit de darm. Echter, gedurende de eerste levensweken van de duiven is er voldoende aanleiding om de darmgezondheid preventief te ondersteunen / optimaliseren. Deze extra ondersteuning zorgt voor de opbouw van de darmslijmlaag (mucus), het ontwikkelen van de darmvilli en crypten. Dit om de darm zo snel mogelijk te laten sluiten voor pathogenen die kunnen doordringen.

Voerwisseling zorgt voor darmstress
Door aanpassingen in de voersamenstelling zoekt de darmflora een nieuw evenwicht. Het risico op dysbacteriose wordt hierdoor beduidend hoger. Er ontstaat meer stress in de darm. Doordat de darmflora nog niet is ingespeeld op de vernieuwde voersamenstelling, worden er minder nutriënten uit het voer opgenomen door de darm. Het gevolg is een slechtere groei, productie of ontwikkeling van de duiven.

Enting verlaagt de weerstand
Door een enting worden duiven bewust ziek gemaakt, waardoor de weerstand in eerste instantie lager is. Door het vormen van antistoffen tegen deze ziekteverwekker, herstelt de weerstand zich weer. Deze kritische periode leidt echter tot een verminderde voeropname. Het is zaak om de weerstand zo goed mogelijk op peil te houden, door vooral de darmen te ondersteunen. Dit om zoveel mogelijk nutriënten uit het minder opgenomen voer te halen.

Overige stressmomenten
Verdere stressmomenten in het leven van duiven zijn bijvoorbeeld het voor het eerst opleren van de jonge duiven, de eerste vluchten, de eerste warmtegolf etc.. Door deze verhoogde kansen op stress, wordt de druk op de darmen ook verhoogd ( Jonge duiven ziekte). Daarbij hebben sommige stressmomenten ook invloed op de ademhaling.


Ondersteuning op deze uitdagende momenten

Met behulp van nutriënten door het drinkwater, kan snel geschakeld worden om op kritieke momenten de juiste ondersteuning te bieden. Daarmee voorkom je het moment niet, maar reduceer je de impact wel, waardoor de technische performance wordt verhoogd.


Een goede ondersteuning voldoet aan dit punt:

Ondersteuning van de darmgezondheid door het aanzuren van drinkwater
Een mix van organische zuren (TotaalVitaal) helpt om de darmen te ondersteunen en preventief gezond te houden. Met deze mix van zuren beoogt men een pH onder de 4 te behalen, met als doel:

Een lage pH in het drinkwater (<4) zorgt ervoor dat geen enkele bacterie of schimmel nog de kans heeft om te groeien.

Een lage pH zorgt voor ondersteuning van het verteringsproces in de krop en darmen.

 

DuifVitaal.nl heeft de beste geconcentreerde en goedkoopste nutriënten om uw duiven hierbij te ondersteunen. Denk dan aan de producten TotaalVitaal (bevat o.a boterzuur), FytoVitaal, LuchtwegVitaal en OptiVitaal. Vanuit het veld hebben we teruggekoppeld gekregen dat als men deze 4 producten tegelijkertijd verstrekt dit duiven een enorme trainingslust geeft en super resultaten. We gaan geen namen noemen, we zijn anders dan anderen, maar hebben o.a. De snelste van een afdeling gezien, en meerdere top uitslagen... En dat dit seizoen..(2019) vorig jaar (2018) 4 nationale overwinningen en veel meer afdelingsoverwinningen..

Onze nutriënten hebben de hoogste concentratie (kwaliteit) en de laagste prijs in de mark. Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!

Verder hebben wij deze week twee nieuwe producten online gezet, namelijk PowerVitaal Caps en OogVitaal druppels, uiteraard weer de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Onze PowerVitaal Caps zijn een aanvullend (50st 9,49 - 100st 17,49)voedingsupplement voor de individuele optimalisatie van de sportieve prestaties en het uithoudingsvermogen van uw duif door verhoging van zijn (vet) energiereserves. Meer informatie vind u hier: https://duifvitaal.nl/powervitaal-caps-50-stuks/

 

Onze OogVitaaldruppels (7,49) zijn uniek, en afgelopen seizoen zeer werkzaam gebleken bij test hokken bij oog problemen o.a. One Eye Gold. OogVitaal verzorgt, reinigt, kalmeert en ontsmet de ogen van uw duif. Het is veilig voor dagelijks gebruik, en bevat geen antibiotica en/of cortisone. De unieke samenstelling werkt preventief en curatief. Meer informatie vind u hier: https://duifvitaal.nl/oogvitaal-druppels-30-ml/

Volgende maand weer een nieuwsbrief, mochten er nog vragen zijn kunt u altijd een mail sturen naar info@duifvitaal.nl

 

DuifVitaal.nl de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs, rechtstreeks van fabrikant naar klant....... De hoogste kwaliteit aan de laagste prijs.....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22-03-2019

 

Beste,

Vandaag was het een heerlijke zonnige dag voor ons duivenliefhebbers, wij persoonlijk hebben vandaag de duiven voor de eerste keer een lapje gegeven en zoals de weersvoorspelling eruit zien zal dit Zondag worden herhaald en na een weer dipje op Maandag gaan we een stabiele mooi weer periode tegemoet. De komende weken zullen we er nog regelmatig op uit trekken met onze duifjes. Het seizoen nadert en zal over enkele weken zijn aanvang vinden.

Sinds deze week zijn wij gestart met LuchtwegVitaal in het drinken 1ml op twee liter water, dit samen met een halve dosering OptiVitaal dagelijks. Dit vullen we 3/4 dagen per week aan met FytoVitaal. Op de dagen dat we geen FytoVitaal geven gebruiken we een dag ProbiVitaal en/of SedoVitaal. dit gaat werkelijk perfect. De duiven zijn pas een week los en trainen nu al meer dan anderhalf uur. Straks in het vliegseizoen zal er ook nog gebruik gemaakt gaan worden van de KropVitaal elke Zondag over het voer (10ml kg) en de HerstelVitaal en de ElektroVitaal bij thuiskomst.

Wij van duifvitaal hebben een ideaal en daar vertellen we graag over......

Nederland is een van de belangrijkste duivensportlanden en onze duivensport loopt internationaal voorop als het gaat om kennis en innovatie. Een gezonde omgeving is cruciaal voor het welbevinden van de duiven, maar ook voor vermindering van het antibioticagebruik in de duivensport. Dat is belangrijk voor zowel duif als mens,als duif omdat antibiotica dan ook in de toekomst werkzaam zijn als we ze echt nodig hebben. En daar ligt ons ideaal...

Duifgezondheid verbeteren

Wij helpen duivenliefhebbers het gebruik van antibiotica terug te dringen door duifgezondheid (verder) te verbeteren. Dit doen we door het ontwikkelen en verkopen van vernieuwende producten, en door het voorlichten van onze klanten.

Resultaat: In Nederland en België neemt het besef onder liefhebbers toe dat het ook met een minimaal antibiotica gebruik kan, we zijn op de goede weg! Het gaat snel. Met de visie “Zonder Antibiotica” als centraal uitgangspunt, willen we binnen afzienbare tijd iedere duivenliefhebber in staat stellen om kennis te maken met duifvitaal.nl

Duifvitaal is een klein bedrijf binnen de duivensport en wij zijn een beetje eigenzinnig, We ontwikkelen en produceren hoge kwaliteits- producten die super geconcentreerd zijn en voordelig geprijsd. Bij ons geen 15ml per liter water, onze producten zijn super geconcentreerd en de meeste producten hebben een dosering van 1ml op twee liter of per liter drinkwater.

Ons motto is de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. U zult ons nooit vinden in een dure beursstand, wij adverteren niet, Onze producten zijn niet te koop in dieren speciaalzaken of waar dan ook. Wij gaan uit van de kracht van onze producten, de werking ervan en leveren rechtstreeks van ons als fabrikant aan klant via onze webshop duifvitaal.nl

Onze klanten zijn het hart van ons bedrijf en regelmatig ontvangen we positieve recensies, en wisselen we van gedachten met elkaar. Hierbij zijn enkele dingen ons opgevallen. Diverse liefhebbers hebben ons gemeld dat ze door een papje te maken van onze ToxinVitaal en dit door het voer te mengen en te laten drogen in combinatie met TotaalVitaal in het drinken samen met een halve dosering TotaalVitaal geen last te hebben gehad van de jonge duiven ziekte. Men pakt dan een eetlepel ToxinVitaal, vermengd dit met wat water tot een papje en vermengd dit door 2 kilo voeder, en laat dit indrogen en voedert dit dagelijks aan hun jonge duiven. Op dit moment zijn we na wat klachten bezig met het gefaseerd invoeren van nieuwe etiketten die vocht bestendig zijn. Ook wordt onze webshop gerestyled de komende weken. Maar dit brengt geen kosten verhoging met zich mee, want zoals als u heeft kunnen constateren hebben wij de 50% BTW verhoging van 6% naar 9% procent ook niet door berekend.

Duifvitaal.nl staat voor hoge kwaliteit, lage prijs en een betaalbare duivensport voor iedereen.

Ontdek nu onze producten, en u zult versteld staan van de werking ervan.

Zonder antibiotica dat is onze doelstelling.24-12-2018

 

Beste,

ho ho! De kerstdagen staan weer voor de deur, maar voordat je aan het kerstdiner begint of op vakantie gaat, willen wij je graag hele fijne feestdagen wensen en alle goeds voor 2019!

Het jaar 2018 zit er bijna op. Bedankt voor het vertrouwen in ons; we zien er naar uit om er samen met jou een mooi 2019 van te maken. Een jaar vol bestaande, nieuwe en prachtige producten.

Het afgelopen jaar 2018 hebben wij als klein bedrijf binnen de duivensport als zeer positief ervaren, we kunnen niet alles controleren, maar we hebben 4 Nationale overwinningen kunnen tellen, nog meer afdelingsoverwinningen en ontelbare rayonoverwinningen. Dit bewijst dat we op de goede weg zijn, met het ontwikkelen van nieuwe producten, en het kopiëren en verbeteren van bestaande producten en deze geconcentreerd en vele malen goedkoper in de markt te zetten.

 

We gaan hier geen (merk)namen neer zetten, want we zoeken geen problemen, maar als voorbeeld kunt u onze SedoVitaal, TotaalVitaal, ElektroVitaal, Provitaal enzovoort eens vergelijken met andere te dure producten.....

 

Hoge kwaliteit en lage prijs, dat is waar duifvitaal.nl voor staat, ook in 2019...

 

Geniet met uw dierbaren van de feestdagen, en (hopelijk) tot ziens in 2019.

Team Duifvitaal.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------16-8-2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Beste,

 

Het zit er bijna op het vliegseizoen 2018, voor de een zit de laatste vlucht er al op en voor anderen duurt het nog een paar weken. Het word wel tijd om aan de rui te gaan denken die langzaam aan op gang gaat komen.

De ruiperiode is een van de belangrijkste periodes van het jaar.

 

De duiven dienen in deze periode de aandacht te krijgen die ze verdienen. Dit is meer dan belangrijk. Onderschatting van het belang van de rui is de opmaat voor teleurstellingen in het volgende jaar. De kwaliteit van het veerwerk hangt mede af van de zorg die tijdens de ruiperiode aan de duiven wordt besteed. Goede voeding, een regelmatig bad en de juiste bij producten is in deze periode van groot belang. Dit om tekorten in welke vorm dan ook voor te blijven. 

Met name in de ruiperiode is het belangrijk voldoende mineralen ter beschikking te stellen van de duiven. Hiervoor is onze OptiVitaal uitermate geschikt. Optivitaal bevat alle stoffen die onze duiven tijdens de rui nodig hebben waaronder het belangrijke zink en fosfor..en nog veel meer. Wij durven te stellen dat Optivitaal het meest complete product is wat momenteel binnen de sport word aangeboden.

De ruiperiode is een periode van grote tot zeer grote stofwisselingsactiviteit. De lever werkt op hoogspanning om de bouwstoffen die nodig zijn om de nieuwe veren aan te maken in voldoende mate aanwezig te hebben op de plek waar ze nodig zijn. In deze periode dient de lever dan ook goed ondersteunt te worden. Hiervoor is ons product SedoVitaal zeer geschikt. SedoVitaal is een afgeleid product van Sedochol, het bevat dezelfde ingrediënten, echter hebben wij het nog completer gemaakt door het toevoegen van extra B vitamines die zeer belangrijk zijn in de rui. Verder hebben we het extra geconcentreerd wat het gebruik ervan vele malen goedkoper maakt dan het origineel.


 

Wij adviseren om de duiven voor de rui te ontsmetten en schoon te zetten. Hiervoor is ons product OntsmettingsVitaal (bevat geen antibiotica) zeer geschikt. Dit om aan het begin van de rui om het lichaam te helpen zich van eventuele latent aanwezige infecties te ontdoen.

In deze periode is het eveneens belangrijk om de handen zo veel als maar kan, van de medicijnen af te houden. Medicijnen zijn in principe lichaamsvreemde stoffen die ontgift moeten worden en verwijderd uit het lichaam. Nu zijn wij al helemaal geen voorstander van medicijnen, maar soms is het goed dat ze er zijn.

Het verstrekken van probiotica is in de ruiperiode een verstandige keuze. Hiermee ondersteunt men de darmen waardoor deze beter kunnen werken en het afweerapparaat wordt, min of meer, ontzien. Door de gift van probiotica wordt het voor ziekteverwekkende bacteriën moeilijker om de overhand te krijgen. Het lichaam is zo sneller klaar met deze altijd aanwezige bedreigingen. Wat wel belangrijk daarbij is, is de duiven de mogelijkheid te bieden om de ziekteverwekkers de baas te kunnen. Dus een maximale ondersteuning van de afweer op een natuurlijke manier is daarbij op zijn plaats. Hiervoor is het dagelijks verstrekken van onze TotaalVitaal zeer geschikt. TotaalVitaal verhoogd de weerstand, bevat probiotica en brengt de darmen naar een PH waarde waar ziekte verwekkers geen kans hebben zich te vermeerderen. Het is een product wat de gezondheid doet bevorderen en de rui een stimulans geeft. Wij durven ook hier te stellen dat TotaalVitaal het meest complete product is wat de basis gezondheid van de duiven stimuleert en in tegenstelling tot andere ph-verlagende producten vele malen goedkoper is en beter werkzaam is. Dit komt doordat ons product completer is qua samenstelling. Het bevat naast de meest complete samenstelling ook nog gezondheidsbevorderende etherische oliën.

Als we nu teruggaan naar het verhaal over de rui dan is het nu dus wel duidelijk dat naast rust en het vermijden van stress, ondersteuning van de lever als orgaan voor de ontgifting, in het algemeen, maar ook ondersteuning van de bouwstoffen voor het verenkleed van groot belang is. Nu hoor ik de liefhebbers al denken, ze ruien toch ook op graan en water...
Dat klopt. Maar hier wordt gesproken over hoe zo goed mogelijk te handelen om een rui te krijgen, die de topatleten die onze duiven zo langzaamaan geworden zijn, te optimaliseren.Ook is het verstandig te zorgen voor de opname van voldoende onverzadigde vetzuren in de ruiperiode. Menige ruimengeling bevat voldoende zaden die onverzadigde vetzuren bevatten. Voert u echter een basis mengeling wat overigens prima kan adviseren wij wat extra onkruidzaad toe te voegen. Men kan ook in plaats hiervan een oliemengsel met voldoende onverzadigde omega 3 en 6 olie over het voer toedienen. Men kan hiervoor onze Vitaalolie gebruiken om zo natuurlijke vitamine E toe te voegen. Veel kunstmatige vitamine E bevat vaak slechts een soort tocoferol. Hierdoor kan er een tekort ontstaan aan de andere tocoferolen. Door gebruik te maken van een natuurlijke bron van vitamine E in onze Vitaalolie heeft men dit probleem niet, omdat deze meestal het hele pallet aan verschillende vormen van vitamine E bevat.

Hoewel de uitspraak. dat men indien men gezond en goed voer verstrekt voldoende bouwstoffen binnen zal krijgen, zou ik op deze uitspraak in de ruiperiode niet al te zeer meer vertrouwen.

Duifvitaal.nl heeft nu haar uitgekiende voordeel rui pakketten op de site staan in de maten klein/middel en groot, die alle producten bevatten om onze atleten tijdens de rui zo goed mogelijk te ondersteunen en die er voor zorgen dat er geen tekorten zijn voor een goede vernieuwing van de veren.

U vind de pakketten hier: https://duifvitaal.nl/rui-pakket/

Succes! 

Het duifvitaal.nl team-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


22-6-2018

Nieuwsbrief Juni,

Beste,

Duifvitaal.nl streeft ernaar om de beste bijproducten voor duiven te leveren aan de beste prijs. (Hoge kwaliteit - lage prijs)  Dat we goede betaalbare producten  leveren hebben we de laatse weken wel gezien door de vele rayon en afdelings overwinningen die onze gebruikers hebben behaald.

Afgelopen weekend tijdens de klassieker st-vincent hebben twee van onze gebruikers zelfs een eerste nationaal gewonnen.  In tegenstelling tot andere leveranciers geven wij geen recensies en respecteren wij de privacy van de liefhebber(s) en laten de liefhebber(s) de keuze om te vermelden in bijvoorbeeld een reportage of hij duifvitaal producten gebruikt. Vaak word er door de gebruikers hiervan geen melding gemaakt, echter door de nationale winnaars van st-vincent wel. In het spoor der kampioenen en op Pipa.be kunt u lezen dat deze liefhebbers eerlijk toegeven gebruikers te zijn van onze producten. Wij willen dan ook Dhr Lissenberg winnaar 1e nationaal st-vincent sector 3 en Dhr. Klink winnaar nationaal st-vincent sector 2 en totaal winnaar over alle sectoren van harte feliciteren met het door hun behaalde resultaat. En bedanken dat hun melding hebben gemaakt dat ze duifvitaal produkten gebruiken. Dit doet ons goed, en motiveert ons om door te gaan, met het ontwikkelen van produkten die echt het verschil maken en betaalbaar zijn voor iedere liefhebber.

Duifvitaal vind namelijk dat iedereen goede betaalbare bijproducten voor duiven moet kunnen kopen, daarom hebben wij 2 veel gebruikte producten binnen de duivensport laten analyseren en zelf door ontwikkeld. Wij hebben deze 2 producten geanalyseerd, gekopieerd, geperfectioneerd, geconcentreerd en geproduceerd. Het gaat dan om de producten Elektrolyten, en het product met de merknaam Sedochol. Ons Electrolyten product is de voordeligste op de markt, en het hoogste geconcentreerd, ook hebben wij hier druivensuiker aan toegevoegd voor een nog betere werking, meer info over dit product vind u hier: https://duifvitaal.nl/elektrovitaal/

Het tweede product wat wij aan gaan bieden is een verder  geperfectioneerde  samenstelling van de merknaam sedochol, ook dit kunnen wij u aanbieden tegen een veel betere betaalbare prijs.  Wij hebben hier zelfs nog een extra plus aan toegevoegd, door er extra vitamines B aan toe te voegen en ook hebben we het extra geconcentreerd gemaakt. Meer info over dit product vind u hier: https://duifvitaal.nl/sedovitaal/

Duifvitaal.nl zal zich in blijven zetten voor de beste betaalbare bijproducten voor postduiven, de resultaten bewijzen dat we op de goede weg zitten.

Geen dure advertenties, geen dure verpakkingen, geen dure beursstands, geen wederverkopers of tussen(groot)handel. wel de beste producten van hoge kwaliteit rechtsreeks van fabrikant naar klant.

Duifvitaal wenst u een goed vervolg van het duivenseizoen toe.

Met vriendelijke groet,

Het duifvitaal.nl team.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


28-05-2018

Nieuwsbrief Mei:

 

Beste,
 

Het oude duiven seizoen is al een tijdje bezig, de eerste dagfond vlucht is ook al gespeeld. Het doet ons goed om zoveel klanten van duifvitaal.nl terug te zien met mooie uitslagen en topklasseringen. We hebben de afgelopen weken klanten de eerste zien spelen in de vereniging en het rayon, ook hebben we een afdeling overwinning gezien afgelopen weekend, en de week ervoor een liefhebber die de snelste van de afdeling had (Was geen afdelingsconcours). Het is voor ons onmogelijk om iedereen te volgen, dus we zullen er zeker wat gemist hebben. In tegenstelling tot andere leveranciers geven wij geen recensies en respecteren wij de privacy van de liefhebber(s) en laten de liefhebber de keuze om te vermelden in bijvoorbeeld een reportage of hij duifvitaal producten gebruikt.

Het jonge duiven seizoen is ook aanstaande, vandaar hebben wij vandaag het jonge duiven voordeel pakket op de site gezet. U vind het pakket hier: https://duifvitaal.nl/jonge-duiven-pakket/

Dit pakket is er in drie formaten, namelijk klein, middel en groot. Duifvitaal houd er namelijk rekening mee dat er zowel kleinere liefhebbers zijn, als ook liefhebbers met meer duiven. Op deze manier word u niet verplicht een grote verpakking te kopen die nooit op komt.
 

Het jonge duiven pakket bestaat uit 4 producten namelijk:
 

  • OntsmettingsVitaal: Dit product heeft een breed werkingsspectrum en is zeer effectief tegen een breed spectrum van bacteriële (o.a. salmonella) en schimmel veroorzakende organismen op krop en darmniveau
  • LuchtwegVitaal:  Dit is een natuur zuivere kruidenolie op basis van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en is rijk aan etherische oliën. Het is ter voorkoming van luchtwegproblemen, natte ogen. Het geeft de duiven extra zuurstof en werkt ook preventief tegen de gevreesde jonge duiven ziekte.
  • OptiVitaal:  OptiVitaal is een voedingssupplement voor postduiven. OptiVitaal bevat mineralen, sporenelementen en is rijk aan o.a. ijzer, calcium, natriumchloride, fosforzuur, zink en mangaan. OptiVitaal verbetert de conditie van uw duiven bij regelmatig gebruik.
  • KropVitaal: KropVitaal is een is EXTRA hoog geconcentreerde gele vloeistof dat de keel en de krop van de duif reinigt.
    het is een natuurproduct dat de keel en de krop ondersteund. Het is actief tegen Trichomoniasis en de bacteriën van het Ornithosis complex. Tevens werkt het ter vermindering van lichte virale infecties en is het ook actief tegen schimmel infecties.
 

En dan nog een tip van de maand: Bij coli symptomen direct ToxinVitaal iedere voederbeurt verstrekken, de ToxinVitaal bind de meeste gifstoffen die de coli uitscheid en hierdoor hebben de duiven wel coli, maar worden minder erg ziek. De natuurlijke weerstand van de duif heeft dan meer de kans de ziekte op natuurlijke wijze te overwinnen.
 

Zoals u weet zijn wij een beetje eigenzinnig en doen wij het op onze manier, hierdoor zijn bijvoorbeeld onze producten zijn niet te koop bij wederverkopers. Hierdoor hoeven wij geen extra marge in de prijs in te bouwen. Daardoor kunnen wij u deze pakketten aanbieden tegen een lage prijs. U heeft het pakket klein al voor 27,50 exclusief verzendkosten. En let op onze producten zijn allen zeer sterk geconcentreerd en zeer zuinig in gebruik.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Nieuwsbrief Maart 2018

27-3-2018

Beste,

Tips voor het vliegseizoen.

De afgelopen dagen hebben we al wat kunnen genieten van het mooie weer, overal hoor en lees je dat er dankbaar gebruik word gemaakt van deze dagen en dat we met zijn allen er flink op uit gaan om onze duiven te lappen.
De eerste opleer vluchten zijn aanstaande. Het is belangrijk dat uw duiven optimaal aan de start verschijnen.
Duifvitaal heeft hiervoor uitstekende betaalbare sterk geconcentreerde zuinig in gebruik producten om uw duiven hierin te begeleiden.

Op basis van resultaten en ervaringen van onze klanten willen wij u de volgende adviezen geven. Let op dit is een leidraad, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen het totaal anders te doen. Het is maar wat er bij u en uw duiven past.

Alvorens het echte vliegseizoen start adviseren wij de duiven eens door te spoelen en schoon te zetten met ons product Ontsmettingvitaal 1 gram per liter. Dit gedurende een dag of 8/10. Dit product heeft een breed werkingsspectrum en is zeer effectief tegen een breed spectrum van bacteriële (o.a. salmonella) en schimmel veroorzakende organismen op krop en darmniveau. ( bevat geen antibiotica)

Vanaf 14 dagen voor de start van het vliegseizoen adviseren wij dagelijks Luchtwegvitaal door het drinken te verstrekken. 1 ml op 2 liter. Deze kruidenolie bestaat uit heel veel verschillende etherische oliën die een zeer heilzame werking hebben op de luchtwegen en darmen. Afgelopen seizoenen hebben alle liefhebbers die deze kruidenolie zijn gaan gebruiken een significante verbetering van resultaten gemeld. U kunt zonder problemen dit product dagelijks verstrekken, er is geen nadelig effect of resistentie . U blijft dit verstrekken dagelijks tot aan de laatste vlucht.

Tijdens het vliegseizoen werd hier met veel succes een halve dosering Optivitaal bijgedaan. 1 ml per 2 liter water. OptiVitaal verbetert de conditie van uw duiven bij regelmatig gebruik. Het bevat onder andere ijzer wat bijdraagt tot de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Tevens bevat het zink wat het afweer mechanisme activeert. Verder bevat dit product o.a. Essentiele Mineralen, vitamines, provitamines en sporenelementen, Natrium chloride, Magnesium chloride, Zink, Mangaan, Koper, Kobalt, ijzer, Riboflavine.

De dag van inkorven word er vanaf 13.00 uur schoon water verstrekt, en bij het pakken van de duiven voor het in de mand steken krijgen de duiven allemaal 1 of 2 druppels Kropvitaal rechtstreeks in de keel. Of een druppel in elk neusgat. (let op uw duiven krijgen dan gele neuzen). Dit product ontsmet de keel en de krop van de duif. Het is werkzaam tegen Tricho, schimmel, en ornithose.

Bij thuiskomst word er dan weer LuchtwegVitaal gemengd met Optivitaal verstrekt. De OptiVitaal bevat calcium en magnesium om de spieren van uw duiven te ondersteunen. Dit kan eventueel bij lange of zware vluchten worden gemengd met HerstelVitaal of AminoVitaal.

Als alle duiven thuis zijn krijgen de duiven avonds weer 1 of 2 gele druppels in het keelgat of de neus. Wel de drinkbak van het hok halen en na een half uur een ontsmette schone drinkbak terug plaatsen dit i.v.m. kruisbesmetting. Mocht u dit teveel werk vinden kunt u het ook de gehele Zondag over het voer verstrekken. Omdat dit nog al prijzig is met die kleine flesjes heeft duifVitaal voordeel verpakkingen van 100ml KropVitaal gele druppels van 100ml voor 12,49. Ook is er een KropVitaal gele druppels voordeel pakket beschikbaar en dit bevat 2 x 100ml KropVitaal gele druppels en 1x een druppelflesje van 30ml. Dus dan in totaal 230ml Kropvitaal gele druppels voor de prijs van euro 25,-

De dag na thuiskomst gaat u weer verder de rest van de week met de Luchtwegvitaal samen met de Optivitaal. en op de dag van inkorven vanaf 15.00 uur schoon water, en bij inmanden weer de Kropvitaal druppel.
Dit is de basis voor een succesvol seizoen, u kunt dit naar behoefte nog aanvullen door enkele dagen Vitaalolie met Vitavitaal te verstrekken.

Als twee liefhebbers dezelfde kwaliteit duiven hebben en Liefhebber A gebruikt onze Luchtwegvitaal en ons systeem en liefhebber B niet. Dan zal bijna elk weekend liefhebber A het winnen van Liefhebber B.

Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd een mail sturen aan info@duifvitaal.nl

Ook voor het aanvragen van schema's hoe Duifvitaal producten het beste te gebruiken kunt u mailen naar info@duifvitaal.nl

Duifvitaal wenst u heel veel succes komend vliegseizoen 2018, en wenst u veel spel plezier met uw duiven.

Duifvitaal - Hoge kwaliteit - lage prijs. Van fabrikant rechtstreeks naar de klant.
 

Geef uw duiven het ontbrekende element de natuur.
 

www.duifvitaal.nl