duifvitaal04

VitaalOlie

VitaalOlie
11.49
InStock
Bestel verpakking:
Farmaceutische Vorm:
food grade Olie
 
Doeldieren:
Postduiven die niet voor menselijke consumptie dienen.
 
Informatie:​
Vitaalolie is een product op basis van de echte rode Amerikaanse tarwekiemolie, koudgeperst van de eerste persing. Vitaalolie heeft een hoog gehalte aan vitamine E en is van groot belang voor de spieren en zorgt o.a. voor betere zuurstofvoorziening naar de spieren. Tevens gaat het verzuren tegen en zorgt het voor een goede bloedcirculatie. VitaalOlie werkt prestatie verhogend, bevordert de vruchtbaarheid, verhoogt de vruchtbaarheid bij de duivinnen en de kwaliteit van het sperma van de doffers.

VitaalOlie is rijk aan:

Vitamine E (alpha en beta tocoferol). 
Vitamine F, het is geen vitamine in de ware zin van het woord, maar een complex van essentiële meervoudige onverzadigde vetzuren (o.a. linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur). Vitamine F verhoogt o.a. de weerstand tegen huidinfecties, en werkt regulerend op de vetstofwisseling. 
Hoogwaardige lecithine, lecithine is een fosforzuur bevattende vetachtige stof die een belangrijk bestanddeel van de celmembranen en het protoplasma vormt. Het percentage meervoudig onverzadigde vetzuren is hoog (80%), het merendeel hiervan is linolzuur.
Octacosanol, Octacosanol beschikt onder meer over ergogene ( prestatieverhogende) eigenschappen plus toegeschreven eigenschappen zoals een aanzienlijke versterking van het spier- en zenuwstelsel, optimale opslag van glycogeen in de spieren, bevordering van de spiercoördinatie, verbetering van de toename van spiermassa en vergroting van de trainingstolerantie, belangrijk bij wedstrijdduiven!!!!
Selenium, selenium vermindert de kans op ontsteking van luchtweg en urinewegen. Het duiven lichaam bestaat uit miljoenen cellen. In elke cel afzonderlijk spelen zich voortdurend zeer gecompliceerde stofwisseling processen af, die onontbeerlijk zijn voor de instandhouding van een goede gezondheid en weerstand van het duivenlichaam.


VitaalOlie als vruchtbaarheidsstimulator.

Uit vele onderzoeken met tarwekiemolie werd vastgesteld, dat er een aantoonbare verbetering plaatsvond van het voortplantingsvermogen bij mens en dier. De olie kan een positief effect hebben op onze duiven bij een gezonde voortplanting. Bij een niet goed functioneren van de geslacht klieren kan het tocoferal (vit. E) in de olie weer een activerende werking op de geslachtsorganen hebben. Dit laatste geldt zowel voor doffers als voor duivinnen.


Vitaalolie als prestatiestimulator. Tarwekiemolie bevat veel Octacosanol. Octacosanol beschikt onder meer over prestatieverhogende eigenschappen plus toegeschreven eigenschappen zoals een aanzienlijke versterking van het spier- en zenuwstelsel, optimale opslag van glycogeen in de spieren, bevordering van de spiercoördinatie, verbetering van de toename van spiermassa en vergroting van de trainingstolerantie, belangrijk bij wedstrijdduiven

Gebruik, toediening en dosering:
1 eetlepel over een kilo voer.

Tip: Samen met ToxinVitaal verstrekken.

Let op: Deze Vitaalolie bevat 100% rode tarwekiemolie, deze olie is niet aangelengd met goedkopere olie soorten. Hierdoor bevat deze olie o.a. meer Octacosanol, vitamine E en Lecitine.


Wanneer te gebruiken:

- Drie weken voor het koppelen dagelijks. (Vanaf koppelen over schakelen op KweekVitaalOlie.)
- Drie weken voor het vliegseizoen dagelijks.
- Gehele vliegseizoen 3x per week.
- Rui 2x per week


 
Ingrediënten:
Koud geperste 100% rode tarwekiemolie, vitamine E, A en F, Lecitine, Choline en Linolzuur.

 
Bewaarcondities:
Koel, droog en donker in orginele verpakking.

Verpakking:​
250ml ( € 9,99 )
500ml  ( € 17,49 )
1000ml  ( 32,49 )

Afbeeldingen kunnen afwijken.


 

Terug naar overzicht