duifvitaal04
Wat zijn  nutraceuticals
Het woord nutraceuticals combineert twee woorden namelijk van ‘nutrition’ (voeding) en ‘pharmaceutical’ (geneesmiddel).

Zij kunnen als niet specifieke biologische therapie worden beschouwd die wordt gebruikt om het algemeen welzijn van de duiven te bevorderen, symptomen te controleren en kwaadaardige processen te verhinderen. Nutraceuticals zijn producten die zijn verkregen uit natuurlijke bronnen en die  een wetenschappelijke basis hebben wat betreft hun werkzaamheid. De filosofie achter nutraceuticals is dat ze zich op een preventieve handelswijze concentreren. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. 

De Griekse arts Hippocrates (die als vader van de geneeskunde wordt gezien) zei: "Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding."

Het is de bedoeling dat u als duivencoach de nutraceuticals als een essentieel onderdeel beschouwd van de preventieve gezondheidszorg van uw duiven.

Nutraceuticals werken optimaal om de algehele weerstand te verhogen als er op tijd mee word begonnen, het opbouwen van weerstand is een proces dat niet zomaar lukt door snel kort voor het seizoen met nutraceuticals  te beginnen. Het opbouwen van weerstand en een hoge basis conditie heeft toch wel wat langer nodig.Ons product totaalvitaal adviseren wij daarom ook het gehele jaar rond te gebruiken om een hoge basis gezondheid en weerstand te verwezenlijken.

Totaalvitaal is het product dat als uitgangspunt en startpunt begint aangevuld met andere producten uit ons assortiment. Naar gelang het jaargetijde en seizoen.

 Dit is het beste persoonlijk te ondervinden wat bij u en uw duiven past.

Geef aan uw duiven het ontbrekende element - DE NATUUR !!!!